Bestyrelsens beretning for 2004

v. Søren Andersen

Så er det endnu en gang blevet tid til at stoppe op og gøre status over et år i klubbens historie. Som formand er det min opgave at fortælle lidt om bestyrelsens arbejde det sidste års tid.

Hvis vi skal starte i kronologisk orden, så er et af de første arrangementer den årlige julefrokost – altså sidste års. I den henseende vil bestyrelsen gerne takke Rune for at lægge hus til endnu et uforglemmeligt arrangement – nåja, måske ikke helt uforglemmeligt for alle. Kirkeby? Nevermind, han fik vist starten med…

Ellers er arbejdet gået slag i slag med alle de sædvanlige opgaver med at betale kontingenter, skaffe spillertilladelser til nye medlemmer, kontakten til DAI og de andre klubber. Et arbejde, som efterhånden er ved at ligge på rygraden.
    I den forbindelse vil bestyrelsen gerne takke Lars Knudsen mange gange for sit utrættelige gå-på-mod med at skaffe baner og haller, og jeg personligt vil gerne takke Stig for sin meget energiske indsats, når jeg har lænet mig for meget tilbage. Det er kollektivet, der har båret. Peters rolle i bestyrelsen har været lidt på stand by af alle hans udlandsophold, men efter sin hjemkomst har han ihærdigt insisteret på at lægge hus til både landskamp-aften og aftenens arrangement. Tak til Peter for det.

Hvis man læner sig lidt tilbage og forsøger at se vores lille fællesskab udefra, er der én ting der vil træde tydeligere frem end meget andet: Der er mange dværge, der har benyttet året til at lægge grundlaget for fremtidens dværgehold. Desværre er jeg ikke sikker på, at dværgenes miniputter kan blive trænet af Bo, da han sikkert vil blive forment adgang til pigernes bad og omklædning – jeg vil godt opfordre de resterende dværge til at anstrenge sig for også at sikre et kommende drengehold.
    Det er glædeligt, at så mange dværge har fået dejlige og velskabte børn, men desværre betyder det også, at der nok fremover bliver lidt mindre tid til fodbolden og de fælles aktiviteter med dværgene.
    Imidlertid er vi nogen, der endnu ikke har fået børn – og så alligevel. Som I sikkert ved render jeg rundt og starter lidt virksomheder ind i mellem, og en af dem der er ”kommet til verden” det sidste års tid har vokseværk. Og guderne skal vide at det tager meget tid at passe sådan en ”lille” størrelse. Selvom de ser små og ufarlige ud i starten, så bliver de pludselig større og begynder at vælte ting ned fra komfuret.
     Delivery CPH, som jeg taler om, vokser i øjeblikket ca. 20% om måneden. For at give det lidt perspektiv til alle de nybagte forældre, så svarer det til, at jeres små størrelser, der vejede ca. 4 kg ved fødslen og målte ca en halv meter, efter et års tid ville veje 32 kg og måle 4 meter – lidt skræmmende tanke… Jan Koller go home.

Det er så også årsagen til, at jeg i dag har valgt at trække mig tilbage som formand for Dværgene. Det har været sjovt, og det har været rart at kunne hjælpe til med at løfte lidt af vores fælles opgaver.
    Samtidig – som det sikkert heller ikke er gået jeres dværgenæser forbi – har Stig været så heldig at få job hos et af Danmarks mest kendte virksomheder – B&O. Dejligt for Stig at få noget at rive i, men samtidig svært ærgerligt for Dværgene, for Stig har været en super kasserer at læne sig op ad som formand.
    For at komme frem til det væsentlige, så har bestyrelsens arbejde ikke været urimelig hårdt – blandt andet takket være Rune, Lars og alle andre som i tidens løb har taget mange småopgaver. Når det er sagt er det så nødvendigt, at der melder sig mindst to nye dværge til at assistere Peter fremover.

Som vi har skrevet ud til jer, er det ikke et uoverkommeligt stykke arbejde, der ligger forude – og vi vil gerne støtte jer i starten, hvis der er behov for det – men det er nødvendigt, at nogen melder sig til at tage over.
Vi er i bestyrelsen helt klar over, at I alle sammen har travlt, men for vores lille fællesskabs skyld er det vigtigt at der er så mange hænder, der løfter, at vægten for den enkelte synes rimelig og let.
Tak for et godt år, og velkommen til den nye bestyrelse.


Tidligere beretninger

Beretning 1998-99
Beretning 1999
Beretning 2000
Beretning 2001
Beretning 2002
Beretning 2003

Beretninger for år 2000, 2002 og 2003 blev afgivet mundtligt og findes ikke på skrift.