Bestyrelsens beretning for 2006

v. Peter Hansen

Sæsonen 2006 har været rig på oplevelser for Dværgene. Sportsligt har sæsonen nok været en af de bedste nogensinde. Sidste års bekymringer om at vi var blevet for gamle og måske måtte indstille os på at spille oldboys, blev gjort til skamme igennem masser af sejre og mål, der fortjent indbragte os en andenplads. Vi er rykket op flere gange i tidens løb, men det er alligevel noget andet at klare sig godt i det gode selskab end blandt turneringens lavere rangerende modstandere.

Trods storspil lykkedes det os ikke at ikke at tage det sidste skridt op i den bedste række. Hvorvidt det nu var godt eller skidt at vi tager endnu en sæson i den næstbedste række, er svært at sige. Alle kan være enige om at det er sjovere at vinde end at tabe. Derfor kan det måske være meget godt med et ekstra år i A-rækken. Men hvem siger, at vi ikke kunne klare os i den bedste række? Som mange senere har talt og skrevet om, kunne det være sjovt at prøve skeer med de bedste, og her fra formandens side skal der hverken slås bremser i eller manes til besindighed. Med samme indstilling og arbejdsomhed mener jeg, at vi har en realistisk chance for også i den kommende sæson at begå os i toppen af rækken – eksempelvis var vi i sæsonen 2006 de eneste som slog de senere direkte oprykkere to gange.

Det siges at enhver sejr har sin pris. For Dværgene kom den pris nok først og fremmest i form af nogle virkelig grimme skader, som ikke alene udstillede vores skrøbelige kroppe, og hvor galt det kan gå hvis man er virkelig uheldig, men også manglerne i det danske sundhedssystem. Bos knæ gik endnu engang af led, Stig brækkede benet i en grum tackling, Troels fik en gigantisk blodansamling og Christian var nær ved at miste en tand. Heldigvis ser det ud til at de alle er kommet sig, og at de har mod på og krop til endnu en sæson i Dværgenes nye klæder.

I sæsonen 2006 fik vi også to nye medlemmer i klubben. Hans og Morten blev optaget som Dværge, og deres indsats har været afgørende i flere situationer. Begge har de vist at de er gjort af det rigtige Dværge-stof, og hver især har de udmærket sig med individuelle kvaliteter, som ethvert hold har brug for. Her for nylig meldte Per Svop ud, at han ikke længere havde tid til at spille bold med Dværgene, hvilket betyder, at vi er 20 Dværge, hvoraf de 19 er aktive (Jairo er med på halvårligt kontingent for 2007 idet han regner med at være med efter sommeren 2007). Det lyder måske af mange, men som vi skal diskutere senere, er det værd at overveje om ikke vi skulle optage et par nye spillere for også at kunne klare os igennem den kommende sæson. Jeg har selv i et par kampe i sæsonen stået med ansvaret for at sætte holdet og vil gerne understrege at det kan tage rigtig megen tid og energi, hvis der ikke er tilmeldinger nok.

Vi er en klub som i høj grad overlever på de kræfter, som den enkelte lægger i fællesskabet, og i den sammenhæng er der flere, som fortjener en ekstra tak for deres indsats. Jeg var selv forhindret i at deltage i julefrokosten 2005, men vil alligevel gerne på klubbens vegne takke Søren for at lægge hus til. Der skal også lyde en stor tak til Christian for at tage sig af banerne, til Kaspar for at holde styr på pengene og til Bo for at have en finger med i det hele. Per skal også have en stor tak for at have sat tropperne og guidet holdet til hidtil uset sportslig succes.

Tidligere beretninger

Beretning 1998-99
Beretning 1999
Beretning 2000
Beretning 2001
Beretning 2002
Beretning 2003
Beretning 2004
Beretning 2005

Beretninger for år 2000, 2002 og 2003 blev afgivet mundtligt og findes ikke på skrift.