Lidt om årets resultater og målscorere

Efter en dårlig start på efteråret med to nederlag, kom der rigtig gang i Dværgene i de sidste ni kampe. Her følger lidt statistik på den bedste stime i Dværgenes historie og derefter lidt blandet guf:

Ni kampe: 20 point
6 vundne
2 uafgjorte
1 tabt

Målscore: 36-17

Da vi kun fik 9 point i hele foråret, formåede vi altså at fordoble vores pointhøst i efteråret - og lidt til - vi sluttede på 29.
   Havde vi opnået samme gode resultater i foråret tyder foreløbige beregninger på (det er ikke helt nemt), at vi var endt som nummer 3 i puljen. Alt afhængig af hvem vi havde hentet point imod.

I sidste sæson scorede Bo ét mål i løbet af hele sæsonen. I år fik han scoret seks. En forbedring på 600 procent. Ikke så dårligt af den klejne midtbaneslider. Dog skal det huskes, at et af målene var med knæet. Tsk...

Troels Widding scorede tre mål i sidste sæson, men kun ét i år. En skuffende scoringshøst på kun 33 procent af sidste sæsons flotte
chanceudnyttelsesprocent. Det ringeste af alle Dværge.

Rune blev årets topscorer med otte mål. Men sammenlignet med sidste år, hvor Jonathan og Troels H. begge lavede ni mål i 16 kampe, er tallet ikke så imponerende.
    Rune lavede tre mål i sidste sæson, og har altså forbedret sig med 133 procent. Og når man tager i betragtning, at Rune har flakket rundt mellem forsvar og midtbane en del af sæsonen er det glimrende at blive topscorer.

Klubbens nye offensivspillere; Peter, Michael og Jakob, lavede fem mål hver og placerede sig dermed som 3,4 og 5'ere på topscorerlisten.

Til sidst skal det nævnes, at holdets anfører har formået at forbedre sig uendeligt meget, når det angår målfarlighed. I sidste sæson scorede han ét mål - og det var i eget net. I år blev det til tre - i den rigtige ende. Flot Kaspar.

-tew