Et Djævelsk Grand Prix

Dværgene har modtaget flg. brev fra De Røde Djævle - og så må vi jo se om vi kan tage udfordringen op!Kære fodbold- og musikvenner!

Alle stolte fodboldklubber med respekt for sig selv har deres egen slagsang. Sammenhængen mellem rock/pop musik og fodbold er klar; når det engelske fodboldlandshold laver en slagsang sker det i samarbejde med New order, og når det danske 80er landshold spiller op, gir Frank Arnesen den som Mick Jagger.

Ved de nyligt afholdte landsmesterskaber i DAI syvmands-fodbold viste det sig så, at trenden også har nået DAI. De brave drenge fra S.F.F.F. stillede op med et nummer, som bestemt kunne hamle op med Frank Arnesen, når han var bedst (udenfor banen). Til linierne
    "S.F.F.F. vi viser vejen
    S.F.F.F. gir kamp til stregen
    for vi er den blå og hvide hæææææær"
skabte holdet beundring, ærefrygt og en hel del street respect. Men også en del misundelse, for hvem ville ikke gerne have lavet sådan en sang til sit eget hold? Hvem ville ikke gerne løbe jublende og euforisk langs sidelinien med armene i vejret efter en scoring til tonerne af sit holds egen slagsang?

Nu får vi alle chancen. Efter at have erfaret at der løber en del talentfulde musikaner rundt på Kløvermarkens knoldede baner, har vi i Boldklubben De Røde Djævle nemlig belsuttet os for at afholde et grand prix, som der længe har været sukket efter:

DE RØDE DJÆVLES FODBOLDSLAGSANGSKAPPESTRID

Vi inviterer hermed alle hold med et minimum af musikalsk talent til at deltage i en dyst, hvor græstæppet bliver skiftet ud med skrå brædder, fodbold afløses af bas, guitar og tromme, og publikums jubel ikke angår den smarte dribling, men den effektfulde strofe som lægger op til et bragende omkvæd.

Christianshavns beboerhus vil udgøre rammen for denne aften. De eneste krav er at :
    1. det optrædende hold fremfører nummeret i hjemmebanedragt
    2. nummeret skal handle om fodbold

Hvad angår musikalske genrer og orkestrenes besætning er der frit slag i bolledejen. Udfra de hold vi har inviteret regner vi med genremæssigt at spænde fra lirekassesigøjnermusik over rap til undergrundsrock.

Grand prixet vil foregå først på aftenen, hvorefter De Røde Djævles egen DJ Torsten vil spille op til fest og dans, så holdene i god trit med DAI's formålsparagraffer kan mødes i anden sammenhæng end de til tider hårdt spillede dyster på grønsværen. Så tag pigerne med og mød op i Christianshavns beboerhus lørdag den 6. april 2002 kl. 20.00 - en uge før sæsonstarten, hvor alle gamle cirkusheste kan lugte Kløvermarkens savsmuld.

De inviterede hold er: Lokomotiv Luksus, FC Mono, De Syv Små Dværge, S.F.F.F., Fodboldorkestret, FC Nightlife, Den Brede Degn, Dynamo Styring, FC Steen, FC McKluud, BK Zeek.

Med sportslig og musikalsk hilsen

De Røde Djævle