Gode forårstakter fra Dværgene

Heller ikke denne gang skulle det lykkes at få en regulær træningskamp op at stå, da et influenzaramt BK Saab mødte Dværgene i Valby. Først et stykke ind i kampen var Saab således fuldtallige, og Dværgene kunne kræve Claus tilbage, som ellers nådigst var blevet lånt ud i mellemtiden.
    Imidlertid kunne man dog også godt se at Dværgene havde været lidt mere flittige med træningen i vinterpausen end Saab'erne, og der var faktisk en del fint kombinationsspil langs jorden - nok også mere end vi kan forvente at få plads til når det for alvor går løs i A-rækken. Stig forsøgte at holde rede på målscoren og mente efter kampen - som vel snarere må betragtes som en gang udvidet træning - at slutstillingen blev 13-3 til Dværgene.
    Det blev iøvrigt til en semiofficiel debut på Dværgenes midtbane til den nyeste blandt reservefolket, Thomas Lund, som gjorde en rigtigt fin figur og gled meget naturligt ind i såvel kombinationsspillet som det defensive arbejde.
    Så på en dag hvor Danmark indtog sin plads blandt verdens slyngelstater kunne Dværgene altså konstatere at vinterens indendørstræning ikke har været helt forgæves. Afleveringerne lå pænt og hurtigt, og der så ikke ud til at være så meget rust der skulle bankes af. En mere alvorlig prøve bliver det dog formodentlig i næste uge mod The Young Ones.

Dværgenes startopstilling (3-2-1): Stig - Hasholt, Saaby, Bo - Thomas Lund, Peter - Svop

-bnk