Ny rekord af Dværgene

Tre kampe. Ni point. En noget usædvanlig pointhøst for DSSD faktisk så usædvanlig, at det aldrig er sket før i klubbens historie.
I sidste sæson lykkedes det en enkelt gang at vinde to kampe i træk så at vi i denne ellers så problematiske sæson har hevet tre sejre i træk hjem det er intet mindre end fremragende.
    De tre sejre her i efteråret er hentet mod BK Fremad Bagud, Rubicon og Widar All Wankers. Sejren over BKFB var forventet og nødvendig efter det pinlige 2-2 resultat i foråret. Vi spillede dem ud af banen for et halvt år siden og det gjorde vi så igen for nylig, men scorede bare også.
    Rubicon formåede vi også at spille uafgjort mod i foråret, og denne sejr var ikke helt så selvfølgelig, fordi holdet er betydeligt bedre end BKFB. Der var dog ingen tvivl om resultatet.
    Men prikken over i'et dråben, der får bægeret til at flyde over af glæde rosenknoppen blandt tidslerne er kampen mod Widar. Her viste dværgene for alvor, at vi er hold der kan spille fodbold. Ikke kun fordi vi vandt. Men fordi vi både teknisk, fysisk og taktisk var Widar overlegne.
    Vi formåede praktisk talt at holde dem fra at komme til farlige afslutninger og samtidig kombinerede vi godt op ad banen og havde gode afslutninger og gode mål. Dværgene spillede ikke op til deres bedste og var alligevel klart bedst. Det lover godt.
    Selvom pointhøsten næppe fortsætter i de næste kampe har vi for første gang i denne sæson for alvor set, at der er potentiale i klubben til at ligge med i toppen. Og det er jo trods alt sjovest at vinde.

Topscorer-facts
Den smukke Widar-kamp betød også, at Rune klart distancerede Bo på topscorerlisten. 6 kasser har den intellektuelle midtbanemand lavet og Bo har nu i et halvt års tid stået fast på de fire. Men faktisk er det hverken Bo eller Rune, der topper klubbens samlede topscorer-liste.
    Næh det er såmænd den alvorligt skadede Troels Halgreen, der i alt har lavet 12 kasser for dværgene. Og der er vel at mærke ingen, der er i nærheden af ham. Rune har i alt lavet 9 mål for klubben, mens Bo har lavet 5.

Den samlede topscorer-liste ser sådan ud (for alle dem, der har lavet fire mål eller flere):

Troels H: 12
Rune: 9
Jonathan: 9
Lars F: 7
Simon: 7
Bo: 5
Peter Hansen: 4
Troels W: 4

-tew