Klar til DværgeSofaen!

Så har SofaDværgene fældet deres hårde og nådesløse dom, nogle er købt og andre er solgt. Trupperne er klar, og du kan se dem her.
    15 SofaDværge har valgt at deltage, og de fleste har klaget sig over stramme budgetter, men anderledes kan det vel ikke være i disse tider, hvor indtægterne fra TV svigter.
    Det ses da også at kun de færreste har valgt at købe mange spillere. Kun Claus er nået op på en nimandstrup, og han udmærker sig iøvrigt ved, som den eneste, at have ramt præcis 600 points! Billigste trup står Per Svop for - som iøvrigt sammen med Lars K. er den eneste som har valgt at betragte spillernes pris som mio. kroner og ikke points. Hvad man så end ønsker at lægge i dét... Per har i hvert fald kun brugt 558 af slagsen. Lars har det tredjebilligste hold med 575 "mio. kr." - så måske rutter de bare ikke så meget med pengene nede syd for stødgrænsen?
    Claus - nu betragtet som spiller på banen - er tydeligvis blevet set af SofaDværgene som den mest undervurderede blandt Dværgene. Med undtagelse af en enkelt, har alle valgt at bruge 60 points på at indkøbe Claus. Værre ser det ud for sidste års store stjerne, Peter, som SofaDværgene åbenbart mener toppede i sidste sæson og ikke er prisen værd. Kun lidt under halvdelen har fået råd til denne dyre herre. Den hårdeste skæbne er dog overgået Per Svop (med rygnr. 13!), som ikke er blevet købt til et eneste hold. Ja, Per har endda - som den eneste - valgt ikke at købe sig selv til sit hold!
    Ellers synes strategierne for indkøb af trup at være ganske forskellige. De fleste har holdt sig til forholdsvis smalle trupper, kun Claus er som sagt nået op på ni mand, og ingen har valgt discount-løsningen med 10 billige spillere. En enkelt SofaDværg, Peter Keiding, skiller sig ud mht. sin strategi: "Holdet er delvist udvalgt efter samme kriterier, som jeg benytter til BTs Drømmeholdet: Tilfældighedsprincippet. Så er det til gengæld så meget desto morsommere, når jeg vinder...". SofaGruppen skal dog understrege at vi på det skarpeste tager afstand fra denne fremgangsmåde!
    Blandt trupperne er iøvrigt kun to identiske, og disse tilhører skandaløst nok hhv. klubbens anfører og cheftræner! Skal vi mon igen i år, ligesom i sidste års Tips 13, se frem til uafgjort og et derpå følgende julefrokost-finaleopgør mellem disse to hårdkogte topgættere? Vi finder kun ud af det på én måde: lad bolden rulle!

-bnk