Stig har lagt sig i spidsen

Deltagerne i DværgeSofaen kan nu for anden uge se deres pointhøst, og igen ser det ud til at Stig lige kniber sig ind på førstepladsen. Stillingen i toppen er som følger:
 
1. Stig 193 points
2. Lars K. 191 points
2. Per Svop 191 points
2. Bo 191 points
5. Troels 190 points

Der er altså stadig tæt løb i toppen, mens Peter klarer sig noget dårligere i Sofaen end på banen - i Sofaen er han kun på 120 points, hvilket bringer ham på en sikker sidsteplads, hele 12 points efter Kaspar, der må sidde og skumle i Cambodias jungle over sine sølle 132 points på næstsidstepladsen.
    Onde tunger vil iøvrigt vide at Stig først udtog sit Sofahold efter at trupperne til de første fire kampe var udtaget, og her på redaktionen skal vi da ikke holde os for fine til at sladre: det er helt korrekt. Dette kan naturligvis have givet ham en fordel i startfasen, og vi må så se hvad Stig for alvor duer til når vi kommer længere hen i turneringen.
    Og så skal vi huske at lykønske Ulrik, der som første Dværg har tjent sin egen pris hjem som spiller. Usle 26 points kunne man købe ham for, og til sine ejere har han nu, på kun to kampe, tjent 33 points hjem. Og da 5 af pointene kom fra en delt titel som Dagens Dværg i lørdags, er det faktisk et dobbelt tillykke!

-bnk