Den sultne forsvarskæmpe

Søren på arbejde
Dværgenes nye forsvarskæmpe, Søren Kirkeby, er lykkelig for at være kommet til Dværgene - en klub i rivende udvikling. Søren har tidligere spillet på højere niveau, men har lidt under at hans klubber altid har klarer sig skidt.
    Først rykkede rykkede han (som målmand) i år 2000 ned fra Danmarksserien til Kvalifikationsrækken for Nivå-Kokkedal. Så spillede han i DAI Mesterrækken for Bang og Jensen. Også det hold rykkede ned. Men fiaskoen klistrer ikke fast til Søren. Nu er han på et vinderhold:
    - Det er en god fornemmelse. Jeg troede efterhånden at det var mig der var noget galt med. Jeg har et medfødt vinderinstinkt som har haft det svært de sidste par år. Jeg har hele tiden haft spilleglæden, men Kløvermarken er sjovere en søndag morgen, når jeg ved at der er en stor chance for at vinde.
    Søren er også glad for skiftet til en lille bane:
    - Så er der kortere til modstandernes mål. Og jeg er pisse målliderlig.
Sørens far er tidligere Lyngby-angriber, og de gener mener Søren selv sidder fast i ham.
Søren har også en hidtil hemmeligholdt agenda. Han vil tangere Kaspars, ellers flotte, tredieplads på topscorerlisten. Og score flere mål. Kaspar scorede fem. Søren vil lave mindst seks.
    Han har ikke samme middelmådige målsætning som trænerduoen:
    - Vi skal rykke op. Truppen har et par spillere, der har evnen til at afgøre kampe, som ellers er lige. Og det er meget, meget vigtigt.
Søren værdsætter også den kammeratlige ånd, der hersker blandt Dværgene. Derfor ser han også frem til at spille resten af det forår, der er startet så flot for det nyoprykkede hold.

 -tew