Anføreren har håbet intakt!
 
Dværgenes gamle forsvarsklippe og anfører, Søren Kirkeby, har ikke helt mistet modet efter sin korsbåndsskade i det døende efterår. 
    - Angående mit knæ, så går det faktisk ganske godt. Jeg har ingen smerter, ustabilitet eller noget. Jeg løbetræner ca. tre gange om ugen, ialt ca. 25 kilometer. Uden problemer. Før lægerne konstaterede en overrivning af korsbåndet, ved hjælp af en MR-scanning, syntes de heller ikke at der var tegn på noget alvorligt. Men det kan have været min velfungerende lårmuskulatur, der forhindrede dem i at kunne mærke det, da de rykkede i mine knæled. Så måske har jeg bare en god lårmuskulatur.
    Som de fleste nok er klar over, så er en korsbåndsskade en temmelig alvorlig sag, og normalt vil den kræve en operation for at knæleddet kan blive helt stabilt igen.
    - Jeg går og tænker lidt over muligheden for en operation. Den kræver at jeg genoptræner flere gange om ugen, og tit i dagtimerne. Det er ikke nemt med arbejde og familie. Og der er vist også kun 80-90 procents chance for at det bliver bedre, plus eventuelle komplikationer ved at blive opereret. Det er noget jeg går og overvejer. Men jeg tager nok ikke en beslutning før engang i sommermånederne og bliver tidligst opereret til august. Hvilket vel i princippet også gør mig klar til næste forårssæson!
    - Evt. kan jeg blive undersøgt af en læge, der måske kan sige god for at jeg prøver at spille uden korsbånd. Det gjorde min ven René Schrøder, der har været professionel i Italien, i syv år uden problemer... og som udgangspunkt vil jeg da gerne spille igen. Om ikke andet kan jeg måske stå på mål, selvom Holstein gør det godt. Måske en reservetjans...
    Det er altså tydeligvis for tidligt at afskrive Årets Dværg fra sidste år! Som en ægte fighter, en ægte champ, vil Søren måske være at finde i Dværgenes rækker allerede til næste år. Vi håber i hvert fald det bedste!
-bnk