De Syv Små Dværge - FM Kickers  1-4 (0-3)
Af Bo Nissen Knudsen

Tilskuerrekord i Kløvermarken! Ikke færre end to tilskuere var mødt op for at heppe på os, og da Lars F. i pausen måtte udgå med sin svage ankel kom vi helt op på tre! De kunne så lystigt synge til Dværgenes pris - "Hej hååå, hej hååå... øh... Lå låå lå lå lå lååå!". Ja, desværre er vores Slagsangsansvarlige for tiden i England.
    De blev vidne til at der blev lagt nye alen til begrebet 'en dårlig start'. Efter omkring 5 minutter var vi bagud med 0-3, og det har vi vist trods alt ikke prøvet før.
    Starten på kampen var mildest talt forvirret, og ingen vidste rigtig hvor de skulle løbe hen. Efter en enkelt forsvarsfejl stod det hurtigt 0-1 på en god afslutning af Kickers. Kort efter satsede Dværgene vildt på et hjørnespark, og Kaspar kunne sikkert spille en Kicker helt fri til at løbe ned og score til 0-2. Helt galt blev det da Kickers' angriber efter et indspil til feltet tørrede Lars K., vendte sig hurtigt og afsluttede præcist i målhjørnet.
   Resten af halvlegen var også ringe fra Dværgenes side, men kunne dog ikke helt komme ned på niveau med de første par minutter. Det var ret så frustrerende - den smule modvind der var, var sagtens til at leve med. Til gengæld var den nedgående sol noget mere vanskelig at have med at gøre.

Bo

Hvis man begik den fejl at kigge op når man havde bolden kunne man for det meste se resten af spillerne på banen i silhouet, hvilket gjorde 'overblik' til en noget akademisk størrelse. Det gav sig udtryk i flere frispilninger af såvel modstandere som dommer, men da Kickers fik solen i øjnene i anden halvleg viste de dog endnu flottere numre: et veritabelt bombardement af dommeren, først på målspark og siden på indkast. Sandelig langt fra Fair Play ånden!
    Desværre bliver det nu heller ikke lige i år at Dværgene skal gøre sig håb om en Fair Play pokal. Da vi gik ud til anden halvleg blev betingelserne selvfølgelig lige så ringe for Kickers som de havde været for os i første, da de skulle spille i modvind og modlys. Men netop som kampen var ved at tippe til vores fordel kronede Kaspar sin indsats med først at eftertackle og dernæst slå ud efter en Kickers-spiller. Den udmærkede dommer, som vi ellers ikke kunne beskylde for at være efter os, drog et kort frem - i bordeaux! Flot af dommeren at have forberedt sig så godt, men det ville unægtelig have set bedre ud om det var en modspiller der blev vist ud med et kort i vores farve! Exit Kaspar, og Kickers-spilleren fik af en eller anden grund et gult kort og 5 minutter ude, så det ikke skulle være alt for synd for os. "Tja, jeg gik i sort", var Kaspars kommentar efter kampen.
    Dermed måtte Bo rykke ned som bageste mand, hvilket var rimelig taknemmeligt over for de blindede Kickers, som lossede nok bolde lige i hovedet på ham til at han bagefter blev valgt til Mindst Ringe Dværg.
    Kickers' forsvar var til gengæld ret sikkert og veldirigeret, og én mand i undertal lykkedes det heller ikke at få bragt os rigtigt tilbage i kampen. Mest ihærdigt prøvede Jakob, og da han på et tidspunkt havde fået driblet sig ind i tre mand sparkede han sig selv ned i frustration og fik frispark. Det vækkede hans målinstinkt og han bankede selv bolden resolut ind direkte forbi en mur der så ud til at stå lidt besynderligt.
    Men selvom det paradoksalt nok lykkedes at trætte Kickers mens vi var 6 mod 7 kom vi aldrig helt tilbage i kampen, og på et kontraløb fik Kickers rettet et skud af så det tog indersiden af stolpen og Stig kunne stå og kigge på mens vi kom bagud 1-4.
    Lidt efter fulgte kampens bedste detalje da Dværgene satsede vanvittigt offensivt. Bo pressede som bageste mand helt op på Kickers' banehalvdel og blev snydt da en Kicker presset ud til sidelinien lagde en lang, præcis aflevering frem bag sit eget støtteben. Heldigvis blev dette dog fulgt op af dagens dårligste detalje, da to mand fri med Stig ikke formåede at score. Så slap vi da for at stå for dén!

Trænerens vurdering:

Stig (8) - var chanceløs ved de fleste af målene, men stod ofte lidt passivt inde på stregen. Dog ikke da han reddede alene mod to Kickers.

Troels W. (7) - kunne ikke rigtig få gang i så meget, selvom han viste en del gåpåmod efter Kickers var kommet foran.

Christian P. (7) - var lidt anonym og syntes at miste modet efter den dårlige start. Havde svært ved at holde på bolden oppe foran.

Bo (9) - havde ikke held med meget i første halvleg, men kom ret godt i vejen for Kickers da han afløste Kaspar bagest i anden.

Claus (8) - var mere anonym end sædvanligt og kom ikke så meget frem fra venstrebackpladsen som vi ved han kan. Tacklede dog yderst kompromisløst igennem, specielt efter Kaspars udvisning.

Troels H. (8) - kæmpede i første halvleg på uvante pladser som defensiv midt og venstre back, men kom bedre med i anden, da han blev rykket frem. Var dog ikke så målrettet som ofte før.

Lars F. (7) - måtte udgå i pausen og kan derfor kun bedømmes på Dværgenes svage første halvleg. Havde svært ved at holde sin markering på kanten.

Lars K. (8) - var uheldigt involveret i Kickers andet og tredje mål, hvor han ikke helt var vågnet. Kæmpede sig dog bedre tilbage senere og ville sikkert have nydt godt af en længere kamp.

Jakob (9) - havde det også svært i den forvirrede start, men blev bedre til at holde på bolden i løbet af kampen. Satte et godt mål ind direkte på frispark.

Kaspar (6) - var langt fra sit sædvanlige niveau og fik et yderst tåbeligt rødt kort på et meget uheldigt tidspunkt.