BK Rubicon - De Syv Små Dværge   2-9 (1-4)
Af Bo Nissen Knudsen

Takterne fra Saab-kampen syntes at fortsætte, da målene væltede ind hos BK Rubicon i løbet af begge halvlege i går. Slutresultatet blev 9-2 efter 4-1 ved pausen, og det var der faktisk ikke noget at sige til.
    Rubicon formåede som ventet at bringe lidt uro i vores system med deres offensive 2-3-1 opstilling, men efter en kort periode i starten af kampen fik vi specielt styr på at få lukket af i det centrale område, og så havde Rubicon ikke noget reelt modtræk ud over at kaste mange mand frem. Det betød til gengæld at der gang på gang var pivåbent for vores hurtige omstillingsspil, som vi kunne bruge særligt Peter til at sætte i scene.
    Og helt i front havde vi så en helt forrygende Claus, som efter sit mål til 2-1 begyndte at kunne det hele. Han satte sig fremragende fysisk igennem i front og tiltvang sig masser af chancer, der endte med at resultere i 5 mål, hvilket vist må være Dværgerekord.
    Flere af dem var flotte, men det mest spektakulære var næsten et hovedstødsmål efter hjørnespark, vistnok målet til 3-1. Vi har jo alle set hans store springkraft før, men alligevel så det helt vanvittigt ud, som han kom 1-1½ meter op i luften og pandede bolden virkelig kraftfuldt ind i nederste målhjørne. Nok det flotteste hovedstødsmål der er scoret i en Dværgekamp.
    Mod slutningen røg lidt af koncentrationen, da de fleste ville frem og score mål, men det kom nu ikke til at spolere indtrykket af en sikker og velfortjent sejr. 20 mål i de sidste to kampe - ja, så er vi sgu svære at stoppe...