De Syv Små Dværge - Sporting Automobil 4-7 (3-2)
Af Bo Nissen Knudsen

Det blev til en halvdårlig start for et afbudsramt Dværgehold i sommerturneringen. På en solbeskinnet Kløvermark lykkedes det for Sporting Automobil at få deres anden - og fortjente - sejr ved at besejre Dværgene 7-4 efter 2-3 ved pausen.
    Sporting udspillede Dværgene med enkle taktiske midler. Ved at trække deres forward langt ned i midten af banen, hvor der var masser af plads, kunne de gang på gang spille bolden roligt frem og få front mod Dværgeforsvaret, mens midtbanen måtte halse frem og tilbage efter bolden. Da afspillet fra Dværgenes bageste kæde generelt heller ikke var alt for præcist, kunne Sporting i slutningen af anden halvleg drage fordel af et træt Dværgehold, som på gemene fejl lukkede 3 mål ind efter ellers at have ført 4-2 kort inde i halvlegen.
    I pausen forsøgte træneren ellers at justere organisationen, men det lykkedes ikke tilstrækkeligt, og Dværgene fik først sat lidt ekstra pres på ved de facto at gå over til en 2-3-1 opstilling mod enden af kampen. Men på lange bolde fremad banens midt fik Sporting skabt nok ravage til at afgøre kampen sikkert på flere løse chancer, som de var gode til at tiltvinge sig.