100 Dages Klubben - De Syv Små Dværge    5-3 (1-1)
Af Søren Andersen

Helt igennem ærgerligt! En kamp som vi havde flere chancer for at lukke helt. Men, men, men... desværre er en kamp aldrig forbi før det sidste fløjt.
    Inden kampen gjorde Bo et ihærdigt forsøg på at sætte dværgene ekstra op, blandt andet ved at opfordre til at vi spillede denne kamp for Peter, der nu forlader os i næsten et halvt år. Samtidig havde den tidligere anfører humpende indfundet sig for at støtte Dværgene til en vigtig sejr.
    Det virkede tilsyneladende, og fra første fløjt var Dværgene sjældent koncentrerede og aggressive. Der blev blæst til angreb over hele linien, og spillet flød ganske pænt. Så vidt undertegnede noterede sig, sad Dværgene ganske pænt på spillet i starten, og 100 Dages klubben kom ikke til de store chancer.
    Lidt inde i første halvleg i et fint opspil sendte Rune bolden hurtigt op til Saaby, der tog et par frække driblinger og satte to 100 dages spillere af og afleverede bolden videre ud på højre fløj, hvor FORM-anden kom løbende. Bolden lå så godt, at Søren var helt fri i det ene hjørne af straffesparksfeltet, og bedst som alle ventede en indspilning ind foran målet, sparkede han hårdt, direkte på mål. Tilsyneladende havde keeperen ikke ventet dette, og bolden strøg forbi ham op i det korte hjørne. 1-0 til Dværgene. En meget begejstret Kaspar gik så vidt som til at nævne målet som en oplagt kandidat til Årets Mål. Vi takker herfra.
    Desværre holdt Dværgenes gode spil og føringen ikke så længe, man kunne have ønsket sig. Spillerne fra 100 Dages Klubben viste sig som nogle gode boldspillere, og –holdere, og inden længe havde de fået reduceret til 1-1 på et mål, som ingen vist kan huske...
    I pausen var der bred enighed om, at vi spillede noget af det bedste ball, vi havde gjort længe, og troen på at vi kunne vinde kampen var til stede.
    Fra starten af anden halvleg var Dværgene tydeligt fremme i støvlerne igen, og der gik heller ikke længe, før Jairo testede deres målmand med et hård skud, som han ikke kunne holde. På riposten indfandt holdets somalier in spe sig og lavede et dejligt afskedsmål. 2-1 til Dværgene.
    Desværre svigtede koncentrationen endnu engang, og det blev tydeligt, at modstanderne havde flere gear at vælge imellem. Snart blev farten sat op, og inden længe havde de udlignet til 2-2. En begyndende frustration truede med at bryde ud blandt Dværgene, og flere gik og hang lidt med hovedet. Heldigvis varede det ikke længe før Peter igen var på færde, og på et hårdt skud, som målmanden ikke kunne holde, fulgte Saaby op, og Dværgene var foran igen. 3-2. Nu måtte vi da kunne holde dem. Foran for tredje gang.
    Men ak. 100 Dages Klubben havde tydeligvis endnu et par gear, og de satte lidt mere tryk på kedlerne. Kombinationsspillet begyndte at flyde, og flere gange virkede Dværgenes forsvar alt andet end sikkert. Vi sad ikke tæt nok på vores markeringer, og modstanderne kunne relativt ubesværet spille sig igennem forsvaret med kvikke 1. gangsafleveringer. Tre gange lykkedes det dem at score, og end ikke en sidsteøjeblikssatsning med at flytte Søren K. op i angrebet kunne ændre på, at Dværgene denne dag tabte 5-3 efter at have været foran tre gange.
    Kampen for vore Dværge i eksil må vi give dem næste gang...

Trænerens vurdering:

Stig (9) - var specielt i anden halvleg god til at komme frem til fremstormende modspillere, men lod også lige et par mål gå ind som ikke var helt umulige.

Søren A. (10) - virkede meget opsat og kæmpede hele vejen igennem for sagen. Scorede også et flot mål, men opdækningen var måske ikke altid lige disciplineret.

Jairo (9) - var specielt i første halvleg fremtrædende offensivt, mens han ikke fik så meget ud af det i anden. Her kunne forsvarsindsatsen måske også have været mere markant.

Troels (8) - havde en del problemer med de hurtige modstandere, ikke mindst i anden halvleg. Stod stærkest i billedet når resten af holdet stod kompakt.

Saaby (10) - arbejde hårdt på at skaffe Dværgene overtaget, og gjorde da også noget ganske konkret for det med sit tredje sæsonmål. Syntes dog at gå lidt død til sidst.

Bo (9) - lagde presset højt i første halvleg med en vis succes, men havde til gengæld noget sværere ved at få afværget modstandernes stormløb i anden, hvor Dværgene faldt fra hinanden.

Rune (9) - fik fordelt spillet udmærket i specielt første del af kampen, mens han faldt lidt mere ud af billedet senere.

Peter (10) - fik scoret det forløsende mål i sin afskedskamp! Ærgerligt at det ikke skulle blive afgørende, men iøvrigt en ganske fin og arbejdsom indsats.

Søren K. (9) - nåede ikke så tæt på sin modstander i anden halvleg, som ikke helt kunne leve op til første. Her var han til gengæld vanligt stærk.