De Syv Små Dværge - Glostrup Cows      1-4 (1-1)

og lod dem selv blive slængt som æde for hurtige køer
og grådige angribere indtil Zeus’s vilje blev fuldbragt.
Helt fra den første stund til striden begyndte imellem
dværgenes drot Kirkeby og skæbnens nedrige Dommer

Dvægenes A-række kampagne nåede et foreløbigt lavpunkt. Hele første halvleg spillede vi syv mod seks og formåede kun at spille 1-1. Dværgenes kampråb var til lejligheden "Hvem har dén mand?". Det var der som regel ingen, der havde.
    Første halvleg startede ellers med et godt pres fra Dværgene. De bagerste kørte fornuftigt bolden rundt og ventede tålmodigt på den rigtige aflevering i dybden. Det var kun et spørgsmål om, hvornår vi ville passere den velspillende målmand i Køernes mål.
    Presset voksede dog støt fra de talrige tilskuere. Det var som så ofte før Hansen-slægten fra Langeland, der sørgede for opbakning til Dværgene, og der var ingen tvivl om, at de var lovet en sejr. Som målet udebliver, rykker familien sammen (og længere væk fra Dværgenes reserver).
    Forløsningen kom dog midtvejs i første halvleg. Svop bliver spillet helt blank, og hans helkiksede afslutning bliver en aflevering til Claus, der sender bolden i det tomme mål. Familien Hansen rykkede igen lidt tættere på.
    Så skulle der presses. Det blev der ikke. Uforståeligt lod vi de seks køer komme ind i kampen. På trods af deres undertal pakkede de sig ikke, men formåede med lange udspark at komme i angreb. Her var vores midtbane noget af et ingenmandsland. "Hvem har den mand". Vi knækkede over mellem presset fra de forreste og de bagerste, der blev bundet af Køernes angribere.
    Rådvildheden slog Dværgene i en lang periode af første halvleg. Lars K. afløste Søren K. i midterforsvaret og formåede ikke effektivt at dæmme op for de lange bolde, hvilket skabte en del usikkerhed.
    Søren K. kom tilbage, og langsomt begyndte dommeren at gå ham på nerverne. Køerne fra Glostrup fik et meget mystisk frispark på kanten af feltet. Der blev dog ikke nogen kalv af det skind, men færten havde de fået. Dværgene begår et mindre mystisk frispark lige over midten ("Hvem har den mand?"). Køerne kan uhindret trille bolden fremad og afslutter, mens Dværgene nærmest står med ryggen til, hvem har den mand?, skuddet rettes af og snyder Christian i målet. Far Hansen flytter sig til den anden side af banen.

Pause. 1-1. Det var så pinligt, at ingen rigtigt vidste, hvad de skulle sige. Heldigvis kom køernes syvende mand, så vi ikke længere risikerede at blive ydmyget af numerisk underlegne styrker.

I starten af anden halvleg har vi så målspark. Søren afleverer i fødderne på Peter, der modtager bolden med front mod eget mål, han får hurtigt et par modstanderne i ryggen og mister bolden. Dværgeforsvaret var trukket fremad for at modtage bolden, og kreaturerne fra Glostrup scorer sikkert.
    Dværgene kører videre, forvisset om at de stadig er det bedste hold. Ingen troede på dette tidspunkt, at vi kunne tabe. Hvem har den mand? (en af jer andre, antoges det).
    Kampen bølger frem og tilbage. Vi har adskellige gode tilbud. Peter bryder igennem og sparker på stolpen. Jairo bryder igennem og sparker tæt forbi. Lykkens gudinde var os alt andet end venligt stemt.
    Der begås et voldsomt frispark mod Per Svop. Dommeren dømmer målspark. Søren K. fælder på baglinien en ko. Klart straffespark. Dommeren fortrækker ikke en mine. Kirkeby løber i stedet op i det andet felt, hvor Hasholt finder ham med en følt stikning. Søren fældes. Dommeren fortrækker ikke en mine. Guderne slår Kirkeby med vreden, der forblinder. Dommeren trækker det røde kort, og nu er det Dværgene, der spiller seks mod syv.
    Rent faktisk gjorde vi det helt godt seks mod syv. Eller også gjorde Køerne det (heller) ikke særligt godt i overtal. Rent faktisk presser vi godt på, og Peter har et par gode forsøg. Det skulle dog ikke være. Endelig sker det uundgåelige. Dværgene presser, og Køerne slår kontra (nu var det lige meget, hvem der havde den mand) og scorer - og scorer siden igen til slutresultatet 4-1.
    Tre nederlag på stribe. Denne gang et af de mere pinlige. Der blev i sær krummet tær på Peters vegne. Ikke så meget på grund af hans indsats, mere at vi må have fået hans familie til i DEN grad at længes hjem til Langeland.
    Hvad gik der galt? Der var egentlig ikke nogen, der spillede decideret dårligt, men igen fejlede vi som hold. For mange forventede, at det i sidste ende var de andres ansvar - Hvem har den mand? Og ingen formåede at hive holdet op ved hårrødderne. Det eneste positive er vel, at vi har følt, at vi var lige så gode eller bedre end alle de hold, vi har tabt til. Vi burde altså kunne komme igen. Vi burde kunne begå os. Men vi skal satme til at gå til den... Hvem har den mand?

Assistenttrænerens vurdering:

Christian H. (9) - var uden skyld i målene. Greb flere gange sikkert ind i feltet og skilte sig fornuftigt af med bolden.

Stig (9) - spillede virkeligt solidt i forsvaret og havde, i sær i starten af kampen, overskud til at støde med frem og lagde et par farlige indlæg.

Søren (6) - Ikke godt. Startede egentlig udemærket og styrede Dværgenes spil bagfra - både som spilstyrer og verbal indpisker. Var dog uheldigt impliceret i Køernes andet mål. Begik selv et straffespark, vi var heldige med ikke blev dømt, og forskertsede endeligt ethvert håb om point, da han overfusede dommeren.

Lars K. (8) - spillede meget svingende. Startede udemærket med at lukke hullet på midtbanen og var med til at flytte spillet langt frem på banen. Faldt dog ud af kampen igen og spillede svagt som midterback. For lidt kommunikation.

Bo (8) - havde et stort løbepensum i forsøget på at binde Dværgenes spil sammen. Befandt sig dog i noget af et ingenmandsland på midtbanen og kom derfor til at løbe meget forgæves.

Jairo (8) - var ikke meget synlig i første halvleg og havde lidt placeringsproblemer på backpladsen. Spillede sig op i anden halvleg, hvor han havde et par farlige forsøg.

Hasholt (9) - havde en del gode stikninger i dybden. Voldte Cows problemer med sine driblinger og var flere gange lige ved og næsten i sine gennembrud.

Claus (8) - var mest synlig i starten af kampen, hvor Dværgene pressede på. Var på pletten til 1-0, men forsvandt noget ud af kampen igen og fik ikke rigtigt fat i tomrummet på midtbanen.

Peter (8) - kæmpede som sædvanligt for sagen og var da også tæt på at sætte et par pinde ind. Hans tidligere præstationer har dog sat en højere standard. Var desuden uheldigt impliceret i kreaturernes andet mål.

Svop (8) - kæmpede for sagen og var ivrig efter at sætte kombinationer i gang. Manglede dog at have tur i den. En af de dage hvor han lige netop ikke nåede frem eller missede den afgørende tæmning.

Holdet (5) - Det var simpelthen for dårligt. Ingen kommunikation. Holdet knækkede fuldstændigt over, uden at nogen tog notits af det. Vi bliver nødt til at have mere sammenhæng i kæderne og i spillet, og så skal vi give os 10-20 procent mere. Noget mere vildskab og nu-skal-jeg-krafedeme er påkrævet.