Lars - Rune - Troels H.
Simon

Bænk:
Jonathan (venstre wing/angreb)

Forårssæsonens sidste kamp, og større mulighed for sejr får vi vel ikke lige foreløbig. Midtvejs i første halveg var der lagt op til storvask, 4-1 til Dværgene, og spillet flød ganske udmærket. Og derfor er resultatet skuffende mod et hold, der sådan set ikke kunne spille fodbold, der ikke havde nogen udskiftere, og som umiddelbart vurderet var i dårligere form end os. Deres taktik var vist primært: at volde os.
    Vi kom egentlig nogenlunde fra start, men fuldstændig ufortjent formåede AJAX - som traditionen nu engang byder det når man spiller mod Dværgene - alligevel at score det første mål. Derefter havde vi en virkelig god periode med fire mål på stribe. Det første blev sat ind af Rune, der i øvrigt havde mange gode skud på mål kampen igennem. Scoringen var nok engang direkte på frispark i en situation, hvor modstandernes forsvar såvel som Runes holdkammerater havde forventet et indlæg. Men Rune tog chancen, ramte bolden, der ramte jorden lige før den ramte målet. AJAX’ stærkt elendige målmand blev narret af et drilsk opspring, og vi havde udlignet, 1-1. Det næste mål blev sat ind af Troels H., der stødte ind i en returbold og ikke kunne undgå at score, 1-2. Dværgenes tredje mål var også signeret Troels ’Glasben’ Halgreen. Scoringen var resultatet af en kontra, hvor Jonathan førte bolden, indtil den ensomme forsvarer angreb ham. Da sendte KONY* bolden ud til et helt fri ’Glasben’, der koldt kunne udplacere målmanden med et fladt skud. Rune stod bag det fjerde mål: en ballonbold af et laaaaangskud dykkede ned i krydset, trekanten, 3’eren, kussen – eller hvad det nu hedder alt sammen. Deres målmand så bestemt heller ikke i den situation særlig god ud, hvorfor han blev udskiftet i pausen. Vi andre burde nok have gjort som Rune og skudt så snart chancen bød sig – i hvert fald i 1. halveg.
    I 2. halveg havde de fået en langt bedre målmand ind på kassen, og Dværgene fik slet ikke scoret. Vi havde nu ellers chancer nok kampen igennem: både Claus, der leverede en god indsats, Rune og Jonathan havde skud, der tog køkkendøren, og sidstnævnte brændte på det skammeligste lige foran mål. Simon havde bl.a. et stolpeskud i 1. halveg, men fire mål bør vel også være nok.
    Vi savnede Kasper på denne solbeskinnede tirsdag aften, hvor cheftræneren var trukket ned i forsvaret. Bo gjorde det sådan set udmærket – men han ER altså ikke forsvarer. Og Claus ville sikkert også have det bedre længere oppe på banen. Så mon ikke at vi ville gøre klogt i at indlemme en rendyrket forsvarer i truppen.
    Christian stod en god kamp og kan ikke bebrejdes nogen af de mål, der gik ind. De var overordnet set resultatet af kommunikationsproblemer i forsvaret, hvilket vel er hvad man kan forvente, når forsvaret er ad hoc. Desuden spiller Dværgenes manglende løbevilje også ind i sådanne situationer: der er vel altid en eller anden, der kunne have løbet med hjem.
    Det var uhyre positivt, at det for en gangs skyld var os, der var i boldbesiddelse det meste af tiden. Vi fik i lange perioder presset dem godt i bund, om end det nok var på en ret billig baggrund. Det forøger helt klart glæden ved at spille, at man ikke er dem der løber rundt efter den lille runde.
   Kondien kunne for en hel dels vedkommende være langt bedre, det ville vi vinde meget på. KONY havde f.eks. kun luft til 5-10 minutter, hvorefter hans ben syrede til (i de ti minutter scorede vi desuden alle vores mål). Så her er en lille opfordring: ”SÅ TA’ DIG DOG SAMMEN FOR HELVEDE!!! Du kunne da godt løbe bare een tur om ugen, eller svømme lidt, vandet er jo ved at være varmt. Du kunne desuden godt stå lidt tidligere op og få noget ud af dagen (og blive klippet og få dig et job - red.)”.
   Tilskuerrekorden blev tangeret denne varme sommeraften, da både Troels W. (tew) og Stig var mødt op. Dejligt at se, gutter. Godt at I støtter holdet. Eller var det måske blot for at få andel i sommerferiebajerne? Jeg ved det ikke, men tew var i hvert fald godt stiv, da underholdningen var forbi.

*Jonathans navn for sig selv: King Of New Yorke - red.