De Syv Små Dværge - Prografica

0-7 (0-2)

Nogle kampe ændrer sig bare totalt efter halvlegen. Og søndagens tidlige fornøjelse blev en af dem; Dværgene havde spillet en ganske fornuftig første halvleg mod et stærkt Prografica-hold og lukkede først i allersidste sekund et ærgerligt mål ind til 0-2 på et skud som Bo i målet ikke kunne se komme for et par forsvarsspillere.

Ja, som det måske kan ses, var opstillingen lidt alternativ, for ikke alene manglede der en målmand hos Dværgene, Brian havde også fået en maveforgiftning og kunne ikke dukke op, så vi var kun 7 små tapre folk i sensommersolen. Tilsyneladende havde Brian spist samme sted som dommeren, for han mødte heller ikke op – for hans vedkommende dog helt uden afbud. Men det forløb nu fint eftersom et par Prografica-folk skiftedes til at tage en dommertjans, så det hele kunne forløbe i god ro og orden.

Ligeledes var der også god orden på Dværgenes defensiv i første halvleg, og til tider sågar også god ro. Dagens Dværg, Claus, agerede en stærk bølgebryder foran forsvaret, og længere fremme lagde Per Svop og den nye Lars B. et godt højt pres. Og bag en en solid backkæde havde Bo til manges overraskelse, ikke mindst sin egen, en glimrende dag i målet.

Frem ad banen stod det imidlertid lidt mere skralt til, og vi havde svært ved at fastholde bolden på Dværgefødder – og ikke mindst fastholde den længe nok til at de bagerste kunne komme med frem og støtte. Så som konsekvens kom de forreste til at arbejde alt for meget på egen hånd, og det stod tidligt klart at vi uden udskiftere ikke kunne holde til at spille sådan i 60 minutter. Tilmed blev luften taget lidt ud af ballonen da Prografica først scorede via et fikst prik med tåen tæt under mål og siden, som nævnt, med et skjult langskud i halvlegens overtid.

I pausen aftalte vi således at vi skulle sørge for at få forsvaret, og primært en stærkt kørende Lars F., mere med frem. Det lykkedes dog aldrig helt, og i stedet gik det som man kunne frygte – og lidt til. Vi fik en frisk kraft ind på midten ved Bo, mens en træt Svop gik på mål, men Prografica kørte bolden godt rundt, og de tre forreste blev hurtigt godt udkørte og desorganiserede af boldjagten. Så når de bagerste prøvede at presse med frem i vores sporadiske angrebsforsøg, fik vi en kontranæve lige i synet. Grafikerne løb gang på gang bag om vores forsvar, og de fik så god plads til at slå deres dybe stikninger fra en midtbane fyldt med trætte Dværge at de gang på gang kunne overløbe os. Og mere eller mindre sådan kunne de score 5 mål bag en sagesløs Per Svop.

Bagefter var det en lidt mærkelig fornemmelse at sidde og vende nederlaget, for det var svært at pege fingre ad indsatsen. Alle havde arbejdet godt og hårdt og gjort deres bedste, men vi blev bare løbet solidt over ende. Havde vi taget lidt færre chancer i forsvarsspillet i anden halvleg, havde vi nok kunne begrænse nederlaget til at se mere hæderligt ud, men omvendt var vi næppe heller kommet til ret mange chancer. Med mere held kunne vi nu godt have scoret op til 2-3 mål i anden halvleg, og det blev et hårdt skud på stolpen fra Bo der fik lov til at afslutte en kamp og en dag hvor tingene mildest talt ikke lige gik Dværgenes vej.