De Syv Små Dværge - AC Forza

1-3 (1-0)

Kampen mod AC Forza var et rigtigt bundopgør, og en sejr ville være mere end vigtig for Dværgene, men desværre skulle det endnu engang ikke gå som ønsket.

Det hele startede ellers udmærket for Dværgene - som det efterhånden har gjort i nogle kampe. Vi fik i perioder af første halvleg spillet bolden rigtig flot rundt i kombinationer hvor Morten og Per var aksen med støtte fra enten Lars K. eller Anders når bolden var på Dværgens banehalvdel og med Brian når bolden var på AC Forzas. Det resulterede også i flere optræk til chancer, men både Claus og Morten skød desværre nogle rimelig store chancer over mål. En enkelt gang kom bolden i mål, på et saksespark af Claus, men der var desværre fløjtet af for frispark mod målmanden. Til sidst resulterede Dværgens pres dog i en føring da et godt indlæg fra venstre side blev snittet af en Forza-spiller og endte i mål. En godkendt halvleg med OK spil, god fight, brændte chancer og et heldigt mål. Hvis bare vi kunne spille sådan i en hel kamp, ville det ikke se så sort ud i tabellen.

Anden halvleg startede desværre med en lynhurtig udligning på et flot og gennemspillet mål fra FC Forza. Angrebet startede langt tilbage på deres egen bane, og de fik lov - og var gode - til at kombinere sig helt frem til Dværgenes mål hvor Christian kun halvklarede, og en Forza-mand scorede på returen.

Desværre gjorde denne scoring at Dværgenes selvtillid og mod på at spille bolden rundt forsvandt som dug for solen. I stedet blev bolden for hurtigt og stereotypt sparket langt uden den helt store succes. Her skal vi altså prøve at blive ved med det vi gjorde godt i første halvleg, nemlig at kombinere og holde lidt på bolden, men det er vel naturligt nok at man bliver lidt hæmmet når man har et 8-1 nederlag i klar erindring.

Vi holdt dog mere eller mindre også Forza fra de helt store chancer selvom det var dem der sad på det meste og i hvert fald det farligste - da vi slet ikke kom til nogle chancer. Desværre kom Forzas føringsmål midt i halvlegen, hvor Bo gik fejl af en ufarlig bold med det resultat at Forza fik en 2 mod 1 situation der efter en halvklaring fra Christian endte i mål. Dette betød heldigvis ikke at Dværgene gik ned psykisk som i sidste kamp, og der blev stadig kæmpet og fightet godt, men desværre kom vi ikke frem til de helt store oplagte chancer. Vi havde 3-4 hjørnespark i slutningen af kampen, men uden at nogle af dem blev rigtig farlige, og til sidst endte det kraftige pres med en kontra og 3-1 til Forza umiddelbart før slutfløjtet.

Alt i alt en godkendt kamp mod en modstander som vi sagtens kan slå på den rigtige dag og med det gamle dværgespil. Vi skal have selvtilliden tilbage, kombinere mere i egne rækker og sidde tættere i forsvaret. Vi gør alle ting i perioder, og vi har været foran i 3 kampe i år. Vi skal bare tro på det.

Kåringen af dagens dværg vil gå over i historien da hele 5 Dværge kom ud i omstemning, alle med tre stemmer. De fem Dværge var Anders (der spillede en rigtig god kamp, turde holde på bolden og fightede godt), Morten (der i perioder var med i kombinationer fra eget mål til deres og arbejdede som en gal), Per (der viste nogle af de styrmandskvaliteter der skal til for at det løfter hele holdet og som vandt et utal af dueller på midtbanen), Lars (som var en sikker back og god drivkraft på midtbanen) og Claus (der holdt organisationen i forsvaret nogenlunde og fik clearet og blokeret et par gange på nogle vigtige tidspunkter). Brian endte med 1 stemme hvilket ikke fortæller hvor meget der betyder at have ham tilbage på holdet som en spiller man både kan spille direkte op på og i dybden. Christian fik 0 stemmer på trods af en god kamp, gode redninger og at han var uden skyld i de 3 mål. Bo fik heller ingen stemmer selvom han viste vejen med fight og nærkampsvilje og i perioder lukkede totalt af i højre side. Så alt i alt spillede vi som et hold og viste hvad der skal til, nu skal vi bare have selvtilliden tilbage, så skal vi nok få point. Selvom kampen mod Forza blev tabt, så var det bestemt et stort skridt i den rigtige retning.