BK Zeek - De Syv Små Dværge

7-3 (4-2)

Til forskel fra tidligere var Dværgene klar fra start i kampen mod BK Zeek. Fra ærten trillede i fløjten første gang, var vi sultne, aggressive og koncentrerede – pressede højt på banen, dækkede godt af bagtil og udnyttede de enkelte chancer der opstod. Desværre skulle det ikke holde hele kampen igennem.

Målet til 1-0 blev sat ind af Saaby efter et indlæg fra Rune – glimrende opspil og sikkert sat ind tæt under mål. Målet til 2-0 viste, at Dværgene på det tidspunkt af kampen dominerede midtbanen og fik sat sig godt igennem overfor BK Zeeks glimrende boldspillere. Peter modtager en aflevering fra Rune på midten af banen, vender rundt og sætter sin mand af, tager to træk frem og sparker bolden i mål. Herefter var det slut med Dværgedominans og koncentration – i hvert fald i første halvleg, hvor BK Zeek efterfølgende scorede hele fire gange. Det første mål kom på et straffe, og de efterfølgende som et resultat af inkonsekvent forsvarsspil.

I anden halvleg satte Dværgene sig igen på kampen. Vi pressede godt og kom til flere store chancer. Skud på overligger og stolpe og hovedstødchancer burde have resulteret i et mål – marginalerne og heldet var dog heller ikke med Drægene i denne fase af kampen. Reduceringen kom ved glimrende Dværgeopspil som resulterede i et straffe. Peter spiller Saaby som har sneget sig bag om backen og herefter bliver hægtet i feltet – Saaby omsætter selv straffet sikkert til stillingen 3-4. Herefter har Dværgene igen flere store chancer og glimrende spil – desværre resulterer det dog ikke i nogen mål. I slutningen af kampen forcerer vi i iveren for at komme på 4-4, hvilket bestemt ikke ville have været noget misvisende resultat. Desværre fik en BK Zeek-spiller lov til at lave sit tredje mål ved at køre rundt med Dværgene på kanten af feltet for dernæst at sparke bolden sikkert ind til 3-5. Herefter var Dværgene gået i bad, og BK Zeek scorede endnu to lette mål til slutresultatet 3-7.

Kampen efterlader derfor blandede følelser – i perioder havde vi spillet godt, vi havde domineret vigtige perioder af kampen og scoret glimrende mål. Desværre havde vi også gjort det alt for let for BK Zeek at komme ind i kampen. Først og fremmest havde vi gjort det alt for let for dem at lave lette mål. Vores anden kamp i Mesterrækken blev derfor kampen hvor vi fik en lektion i hvordan sløset, ukoncentreret og inkonsekvent spil bliver straffet af hold som kender deres besøgstid.