De Syv Små Dværge - Danseskolen

3-3 (2-2)

Da Martin efter kampen blev valgt som Dagens Dværg, undrede han sig en smule og mente at han ellers havde følt sig lidt rusten. Det var de andre Dværge dog ikke enige i, og han så da i hvert fald slet ikke rusten ud da han kort før tid udlignede med et flot langskud i det fjerne hjørne.

Men ellers var det måske til at forstå at han ikke følte at have givet sig helt ud, for det blev på mange måder en kamp med meget få nærkampe og hårde tacklinger, men til gengæld masser af godt pasningsspil - sådan set fra begge hold. Dværgene stillede med et teknisk godt hold i dagens anledning, og det viste sig at det også skulle hænge godt sammen: Bolden cirkulerede fint fra mand til mand, og eftersom Danseskolen heller ikke gik så voldsomt hårdt til sagen, blev der plads til at det til tider så helt poleret ud.

Danseskolen skulle dog komme foran på en kontra, og så måtte måltyven Troels jo tage affære. Trods en placering som højre back lykkedes det ham at snige sig med frem og klaske en løs bold ind med venstre ben. Så lignede det også noget på måltavlen!

Det kom til at ligne noget mindre da et blødt skud lidt senere gik mellem benene på først Christian Sømand og siden Stig, men så var det Suels tur til at brillere: Hele kampen var han en konstant trussel i front med gode driblinger og løb, og kort før pausen løb han frem i en kontra i venstre side og afsluttede flot og sikkert med et fladt skud.

Dét kunne vi i høj grad bruge til noget i pausen, og i anden halvleg fortsatte de glimrende takter. På trods af at Danserne blev lukket godt ned i vores forsvar, skulle det dog alligevel lykkes dem at komme foran på et indlæg fra deres venstreside som blev helflugtet ind tæt under mål. Mod slutningen rykkede vi Christian Sømand frem som hængende angriber, og der kom et udmærket tryk ud af det. Martin, som havde overtaget bageste position, kunne nu udnytte en løs bold som han bankede godt til - og scorede det udlignende mål. Som sjovt nok var dagens tredje med venstre ben.

Kort før de sidste to mål havde en stærkt spillende Morten Lynge endda fået en god mulighed for at score til Dværgeføring 3-2, og Danserne havde vel ret beset ikke mere end 4 chancer i kampen - hvilket både er en cadeau til Dværgenes defensiv og Dansernes effektivitet. Spiller vi lige så godt onsdag i Glostrup, skulle der nok være god mulighed for at få endnu flere point, og det må vi da håbe på: Om noget viste dagens kamp at vi er bedre end vores placering når vi både forsvarer og angriber som et hold.