Klub 1 - De Syv Små Dværge

5-0 (2-0)

Det var så en af de kampe hvor man virkelig fik lov til at føle sig som et hold i krise. Et bundhold. Et hold der ikke hang sammen.

Mange ting fungerede ellers. Men til en start blev starten virkelig skidt. Efter et par minutter fik Klub 1 hjørnespark, og det blev selvfølgelig helflugtet i kassen fra uden for feltet. Et par minutter efter tacklede Bo en bold i en høj bue ned mod eget mål, og Stig blev på en eller anden måde narret af solen, vinden - eller hvad det nu var - og stod og kiggede på hvordan bolden stille og roligt dumpede ned i målet bag ham.

Så havde vi ellers fået vores dosis bundholdsmodgang, og der blev taget fat igen: Vi pressede godt op på modstanderne, og vi erobrede igen og igen bolden langt fremme. Vi kom også til gode kontrachancer og spillede i det hele taget ganske fint. Altså lige bortset fra afslutningerne som ikke ligefrem holdt topholdsstandard.

Så vi gik til pause med nogen frustration, men iblandet fortrøstning: Hvis vi fortsatte som vi sluttede, skulle målene nok komme. Men det gjorde vi så ikke.

Starten på 2. halvleg blev nemlig endnu ringere end på 1. halvleg. Vi fumlede med opgivningen, og Bo lagde en presset aflevering til Lars F. som ikke fik fat i den - hvorefter Klub 1 i stedet erobrede bolden og løb ned og scorede på et hårdt og præcist skud.

Desværre fik det holdet til allerede nu at gå i regulær opløsning. Vi begyndte at satse hovedløst ved at smide Claus helt frem uden rigtigt at få aftalt hvordan vi i øvrigt skulle holde sammen på holdet, og resultatet var da også at vi knækkede midt over og slet ikke hang sammen i resten af halvlegen. Selvom Klub 1 i flere omgange var i undertal pga. skader, kunne de efter hver bolderobring løbe lige gennem midtbanen i deres kontraangreb og komme til afslutninger - i overtal! En del blev afværget, men på et enkelt kontraangreb var de skarpe, og så stod den 4-0.

Samtidig magtede Dværgene ikke at skyde forbi Klub 1's målmand på selv de mest oplagte chancer, og lige før slutfløjt gav en all-out satsning et sidste ydmygende mål til Klub 1. Vi sendte alle mand frem på en dødbold undtagen Rune, og da han alene med 3 modstandere ikke fik clearet en løs bold helt perfekt, kunne de frit løbe ned og løfte bolden over Stig.

Alt i alt var resultatet nok en anelse misvisende, men efter at have lukket 5 mål ind i tre kampe i træk er der meget der tyder på at vi skal se at komme back to basics for alvor. Forsvaret har tidligere været vores stærke side, men det føles som meget længe siden, og vi må til at finde tilbage til dengang vi rent faktisk forsvarede os som et hold og ikke spillede kampene hovedløst mand for mand.