De Syv Små Dværge - Boca Seniors

1-4 (0-3)

Kampen endte 4-1 til Boca Seniors – det kan vi bare ikke løbe fra. Boca var de gode gamle kendinge som vi snart har mødt en del gange – både i A- og B-rækken. I dag er de alle alle omrking de 39- 40 år, men i rimelig form og frem for alt temmelig sammenspillede og stort set alle er udstyret med en rigtig god boldkontrol, selv på en knoldesparkerbane.

Bocaernes første mål kom hurtigt, i form af et tværgående hovedstød som afslutning på et godt opspil. De øvrige mål har jeg fornuftig nok glemt! Undertegnede scorede i øvrigt Dværgenes ensomme mål på et godt indlæg fra Reto. Derudover havde Benjamin H. en kæmpe chance der burde have givet os det andet mål.

Men konklusionen er at vi nok mødte et af topholdene, men samtidig at de også sagtens kan slås. Hvis blot vi presser på med fuld gejst fra start. Således viste Dværgene tænding i anden halvleg hvor det også blev tydeligt at de "gamle Bocaer" godt kan komme til kort på kondi og fysik hvis blot vi udfordrer dem behørigt. I øvrigt en fair og decideret rart hold at møde – en værdig modstander. Jeg glæder mig til revanchen.

Og Dagens Dværg... puha. Skulle ikke drikke al den rødvin mens jeg skriver, men det var ikke mig!
-lf

Kampen kort

Mål for Dværgene:

1-3 Lars F.

Dagens Dværg:
1 stk.

Startopstilling

 


Sebastian


Claus
Anders             Lars F.

Jan    Morten

Kasper S.

Bænk:

Ole (angriber)
Benjamin H. (back)