Olympic Kalif - De Syv Små Dværge

5-0 (2-0)

Historien om tirsdagens massakre er kort fortalt. Efter en forrygende kamp i lørdags mod ligaens tophold, Calcio Superiore, var Dværgene klar til at hente alle 3 point hjem fra Kløvermarken. Men som resultatet viser det, gik det desværre i den modsætte retning.

Det eneste vi vandt den dag, var lodtrækningen kort før kampens start. Dermed begyndte Dværgene med vinden i ryggen og prøvede at skabe nogle chancer. Desværre gik det ud over vores forsvarsspil, sådan at Kaliferne flere gange fik lov til at dukke op i overtal foran Dværgenes mål. Efter ca. 15 minutter lykkedes det dem at spille bolden i kassen bag Reto. Og som det er sket i tidligere kampe, fik vi straks efter det første mål imod os også nummer 2.

Med dette skuffende resultat gik Dværgene til pause. Der blev vi enige om at vi skulle prøve at bygge vores spil op helt bagfra. Det vil sige at Reto spiller bolden til den nærmeste forsvarsspiller og ikke bare sparker hvert målspark langt i feltet. Med denne taktik håbede vi at skaffe nogle bedre chancer. Og efter 20 sekunder i anden halvlag fik vi lov til at prøve det. Meeeeeeeeeen... bolden blev tabt i forsvaret, og Reto kunne ikke parere det ikke særligt velplacerede skud, og så stod det 3-0 i stedet for 2-1. Nu var moralen virkelig i bund, og efter at Reto flakkede om i målmandsområdet som en forvirret høne efter et hjørnespark, stod det også 4-0 på et hovedstød af en af kalifferne.

Kampen var dog stadigvæk langt fra slut, idet kun ca. 10 minutter var spillet i anden halvlag. Og efter at endnu en forsvarsspiller mistede bolden alt for nemt, kunne kalifferne øge til 5-0 kort efter. Nu kunne man virkelig være bange for et sammenbrud! Men vi kæmpede mod en endnu værre blamage, og med lidt held lykkedes det at holde kassen ren i det sidste kvarter.

Trods dét må man konkludere at det var en af Dværgenes ringeste præstationer i sæsonens forløb. Nu gælder det om at glemme denne blamage og finde tilbage til det stabile forsvarsspil vi har vist i nogle af kampene, især mod Calcio Superiore. Sæsonen er stadigvæk lang, og vi skal nok vinde nogle point. Bare vi kommer af med denne lammende bundholdsmentalitet!