Myterne om Bo er mange. Hvad er han, og hvor kommer han fra? Blandt Dværgene ved alle efterhånden, at påstanden om en fortid i "Hørsholm-Usserød Idrætsklub" er en fed løgn, men her holder enigheden også op. En fraktion af Dværgene hælder til, at Bo er resultatet af et mislykket eksperiment fra Ajax Amsterdams laboratorier, mens andre mener, at det er selveste demiurgen, der har formet Bo af Kløvermarkens mudder for derefter at puste liv i ham med en fodboldpumpe.
    Én ting er dog sikkert: Bos hjerte banker for fodbold. Længe troede Dværgene endda, at det var deres sorte og bordeaux bluse, der var genstand for Bos kærlighed, men da de en råkold efterårsdag stod ene og forladt på en ødemark i Glostrup, måtte de indse, at Bo var blevet lokket af storkapitalens hvidblusede sirener.
    Bortset fra dette ene bedrag står det dog klart, at Bo yder en formidabel indsats for De Syv Små Dværge. På banen løber han midtbanen tynd og udmærker sig især ved sin gode placeringsevne og sit blik for at dække op, når angrebslyste forsvarsspillere forsøger sig langt fremme på banen. Samtidig har Bo, sin spinkle fysik til trods, udviklet sig til at være en ganske hårdhudet spiller, der sidder tæt på sin modstander. Uden for banen yder Bo en tilsyneladende utrættelig indsats med at organisere Dværgenes aktiviteter, og det er svært at forestille sig, hvordan det skulle gå uden hans engagement.
-lek

Bo Nissen Knudsen

Nr. 7
Defensiv midt

Født 26.8.72
178 cm
66,6 kg

Tidligere Klub:
Hørsholm-Usserød Idrætsklub

Favorithold:
FC København, AFC Ajax, FC Barcelona

Forbilleder:
Erik Mykland, Bo Svensson, Ståle Solbakken, Bughs Guldborg

Licensnr. 005