Nogle spillere er så heldige at være ret komplette spillertyper. Sådan en er Claus, og derfor må han som regel leve med at han også som allroundspiller som regel bruges til at fylde huller.
    Han kan nemlig spille overalt på banen, og med sin hurtighed, nærkampsstyrke, springkraft og udmærkede teknik er han som regel et sikkert kort, hvor han end bliver placeret af trænerne. Den stille havbiologs tilbageholdenhed uden for banen er væk, når han som regel går forrest i fighten blandt Dværgene.
    Første sæson spredte han skræk og rædsel som en yderst kontant venstre back, der også havde det med at gå frem og være målfarlig. I 2000-sæsonen flakkede han noget mere rundt på forskellige positioner, og også et par kampe som forward blev det til. Men pudsigt nok førte det til en scoringskrise for Claus, og vi skulle helt hen til sæsonens næstsidste kamp, før det lykkedes at få hul på bylden.
    I den vellykkede sæson 2001 måtte han også finde sig i at blive rykket en del rundt, bl.a. havde han et par meget stærke kampe som defensiv midt. Men den mest vellykkede optræden må næsten være helt i front, hvor han i Dværgenes sommerturnering scorede ikke mindre end 5 mål i en kamp - heriblandt Årets Mål på hovedstød.
    I de senere år har han mest optrådt i midterforsvaret, men det er altid et lille spændingsmoment før hver sæson hvor han kommer til at spille. Under alle omstændigheder håber vi på flere stærke præstationer fra havbiologen - når han ellers er til rådighed for Dværgene og ikke i Hirtshals og tælle fisk.
-bnk

Claus R. Sparrevohn

Nr. 9
Angriber

Født 28.9.71 
182 cm
90 kg

Tidligere Klubber:
B93, Biologi Røde Stjerne, ØB

Favorithold:
Dinamo Kiev, AGF

Forbilleder:
Hristo Stoitchkov, Leon Andreasen

Licensnr. 002