Lars var længe med lidt over en måneds forspring klubbens alderspræsident, skarpt forfulgt af Stig. Først da Ole E. kom til klubben, blev Lars vippet af pinden. Men hvis man regner med, at alderspræsidenten altid er en stor, stovt forsvarsklippe kan man lige så godt begynde at regne forfra.
    Lars er tværtimod en lille fighter som kan prale af at være en af klubbens hurtigste spillere. Dette giver sig også udtryk i hans spil frem ad banen, hvor strategien ofte går ud på at pløkke bolden et godt stykke forbi modstanderen og så ellers forsøge at overspurte ham. Det går såmænd også ofte helt godt, og ligeledes glædes trænerne som regel også ved at se den iver som lægges i det defensive arbejde.
    En knivspids siciliansk blod i årerne garanterer også at temperamentet følger med ud på banen, men foreløbig synes Lars dog at have tabt afgørende terræn til Thomas og Kaspar i Unfair-Play konkurrencen, idet Lars er bedre udi kunsten at begå de små frispark end de mere spektakulære. En terrier der hænger i haserne på modstanderne, selvom det en gang imellem godt kan se lidt tilfældigt ud, hvor på banen terrieren befinder sig.
-bnk

Lars Fremerey

Nr. 11
Højre wing

Født 5.5.69
173 cm
66 kg

Tidligere Klub:
Grüne Wiese Berlin

Favorithold:
Ingen

Forbillede:
Michael Laudrup

Licensnr. 007