Lars kom til klubben i dens anden sæson efter i første omgang blev opdaget af træneren på Dynamo Nordisk, det udvalgte hold for Danskstudiet på Københavns Universitet engang i 90erne.
    Fra sin fortid på det allerfladeste Lolland har Lars medbragt sig en spillestil hvor man altid kan være sikker på en helhjertet indsats, og han forstår i høj grad at spille som en del af et hold.
    År 2000 blev udset til et gennembrud for Lars i hovedstaden, hvor han skulle være med til at få Dværgenes forsvar til at gå fra at være svingende til - hver gang - at være swingende. Og med hans tilkomst fik Dværgene da også løst et klassisk problem - hvem der skulle gardere for Kaspar i midterforsvaret. Her har Lars nu snart mange gange leveret en sikker og stabil indsats, også efter at der kom nye forsvarsgeneraler til klubben: altid som en pålidelig reserve på alle tre forsvarspladser - og til tider også på den defensive midtbane.
    I det hele taget er han en meget nyttig spiller, som faktisk kan spille alle pladser på banen - og også har gjort det. Selv målmand har han vikarieret som, da Stig opnåede at blive sendt til 5 minutters afkøling i en kamp mod AC Forza-2.
    I alle positioner nyder han godt af sit overblik og sin forudseenhed. Og selvom han ikke er en spiller, man lige med det første lægger mærke til, har han ofte en evne til at være med i kampens afgørende situationer. Som oftest tidligt i situationerne og uden at man lige husker det, men flere gange har han nu også præsteret at få sidste fod på bolden og blive matchvinder, f.eks. med sit meget afgørende mål til 1-0 i et lokalopgør mod BK Saab. Han var det rigtige sted på det rigtige tidspunkt - og det er typisk Lars. 
-bnk

Lars Knudsen

Nr. 12
Venstre back

Født 28.8.74
182 cm
78 kg

Tidligere Klubber:
Rødby FK, Errindlev IF, Errindlev-Holeby

Favorithold:
Liverpool FC

Forbillede:
Preben Elkjær

Licensnr. 018