Peter gjorde lynkarriere i Dværgeverdenen efter at han kom fast med på holdet i efterårssæsonen 2000. Her præsterede han på meget kort tid både at gøre sig uundværlig på banen og at få sig en post i klubbens bestyrelse - og siden er han minsandten endt som klubbens formand.
    Som offensiv midt og angriber lyste han hurtigt op med en teknik, hurtighed og driblestyrke, som faktisk slet ikke hørte hjemme på vores niveau - som dengang var C-rækken. Og modstandernes forsvar blev som regel revet i blodige strimler adskillige gange i løbet af en kamp, når han flåede sig vej gennem rækkerne.
    Ikke så underligt gjorde det ham hurtigt til Dværgenes klart mest seværdige spiller, og siden hans tilkomst er Dværgenes tilskuertal da også nærmest eksploderet. At en pæn del af de nye - kvindelige - fans så også hører til Peters nærmeste familie, undrer vel heller ikke.
    Hans eneste svaghed på banen var måske i starten hans tendens til nipseri. Man kunne få den tanke, at han noget hellere ville enten lægge den afgørende aflevering end at score mål - eller i det mindste at drible bolden hele vejen ind over stregen. Som han selv siger det - for at forklare sit valg af forbillede: "Under en turnering på Sydlangeland i 1986 var der en træner som sammenlignede mig med Michael Laudrup, siden har jeg forsøgt at leve op til presset". Og spillet er da ganske rigtigt også helt Laudrupsk lagt an - løber man bare det rigtige sted hen uden bold, skal Peter nok sørge for at komme fri af sin modstander og lægge bolden til én.
    I 2001-sæsonen blev Peter dog tydeligvis træt af bemærkningerne om nipseriet og begyndte at skyde på mål. Effekten udeblev ikke: Før sæsonen var scoringsrekorden 9 mål på en sæson blandt Dværgene, men den fik Peter så forbedret til hele 25 mål! Året efter blev det til hele 32 mål, og siden har man ikke hørt meget til snakken om nips. Til gengæld har modstandernes målmænd måttet høre en vis susen om ørerne når de har været udsat for hans beslutsomme lige vrist.
-bnk

Peter Hansen

Nr. 10
Offensiv midt

Født 19.11.71
177 cm
76 kg

Tidligere Klubber:
Humble BK, Humble-Lindelse BK

Favorithold:
West Bromwich Albion, FC Barcelona

Forbillede:
Michael Laudrup

Licensnr. 012