Søren var en af Dværgenes stiftere, men nåede i 1999 overhovedet ikke at være i aktion for klubben. En skiferie i februar resulterede i en ødelagt menisk som længe holdt ham til skrivebordet i PA-Consulting, med udsigt over Parkens grønsvær som ligger så fristende i solen. I hele 1999 måstte Søren friste en tilværelse som klubbens grå eminence. Og som kronen på værket i 99 lod Søren sig da også vælge som den formand, der skulle bringe klubben ind i det nye årtusinde!
    Den egentlige træning startede godt nok i midten af august 99, hvor efterveerne efter operationen i februar burde være overstået - og sukkerpilene i knæet skulle være erstattet med rigtigt væv. Men desværre meldte smerterne sig igen, og oveni kom så en kold lungebetændelse, så først februar år 2000 skulle altså give plads til Sørens debut, som blev i indendørsturneringen.
    Udendørs blev det i år 2000 til 8 kampe. Men Den Fightende Formand måtte utroligt nok gå fra samtlige 8 kampe uden at vinde! Efter 2 år i klubben var Søren således den eneste, som ikke har prøvet at vinde en reel kamp med Dværgene! Til gengæld opnåede han en enkelt gang at blive kåret som Dagens Dværg på sit aldrig svigtende mod på at kæmpe og tackle igennem. Og i efteråret 2001, i Dværgenes første 'mesterskabssæson', skulle det endelig lykkes: i de allersidste sekunder scorede Dværgene sejrsmålet mod FC FFS 99, og Søren kunne kalde sig sejrherre i en Dværgekamp!
    Siden er det blevet til masser af Dværgekampe for den hårdtkæmpende back, endda enkelte som både midtbanespiller og angriber, og enkelte mål er det endda også blevet til.
-bnk

Søren Andersen

Nr. 2
Højre back

Født 16.8.72
193 cm
82 kg

Tidligere Klubber:
Hørsholm-Usserød Idrætsklub, IBM 2

Favorithold:
Det der vinder

Forbillede:
Martin Jørgensen

Licensnr. 015