Troels hørte med blandt de stiftende Dværge tilbage i efteråret 1998, men hans ubetinget største triumf som Dværg er nok stadig hans to hovedstødsmål, som han scorede i sidste kamp i 99-sæsonen, hvor vi pryglede Team Ajax med 6-0.
    Det er nu ellers ikke meget han får lov til at snige sig med frem; som fast højre back gør Troels sig mest i sit selverklærede speciale - at stå i vejen for bolden. Det gør han nu også fint, og hvad han måske ikke har i hurtighed og teknik, søger han at opveje med et udmærket blik for spillet, hvilket også hist og her udmønter sig i nogle gode og kreative afleveringer når han får mulighed og plads.
    Med sine 196 cm ser han frygtindgydende ud, luskende med frem ved dødbolde, men det er nu ikke blevet til så mange hovedstødsmål endnu. Hvis vi iøvrigt skulle indlægges til at høre lige så meget om dem, som om de to første, ville det nu også være et noget skræmmende perspektiv...
    Som en af de mest ivrige og engagerede Dværge var det naturligt for Troels at lade sig vælge til en tillidspost - som assistentræner. Det var han indtil 2004 - med det erklæret populistiske mål at være 'spillernes mand' over for træneren. Det gik som regel ud på at videregive en liste over de 5-6 stykker, som vil spille angriber i næste kamp.
    Selv formåede han dog ikke at tiltvinge sig en plads helt i front som assistenttræner, men under den nye chef lykkedes det faktisk omsider at få en enkelt kamp deroppe. Krønikerne kan dog ikke fortælle noget om mål i den kamp - heller ikke med hovedet.

-bnk

Troels Evold Widding

Nr. 4
Højre back

Født 22.4.71
196 cm
84 kg

Tidligere Klubber:
Fremad Valby

Favorithold:
FC København

Forbillede:
Josep Guardiola

Licensnr. 004