Ulrik Jagd har aldrig spillet fodbold.
    I hvert fald ikke før han kom til Dværgene for efterhånden et par år siden. Det var derfor en ganske uskolet knægt der lod sine bundgarnspæl-tykke ben piske op og ned af sidelinien i den bordeaux-sorte dragt tilbage i klubbens første sæson.
    Dengang blev han placeret i forsvaret, og det kan egentlig undre lidt. For Ulriks fortolkning af tæt opdækning gik ud på at stå 8-10 meter fra manden – og helst foran ham. Ikke mellem målet og modspilleren. Stærkt alternativt.
    Siden er han dog kommet godt efter det taktiske, og det betyder faktisk at Ulrik er gået hen og er blevet en god fodboldspiller. For rent fysisk og teknisk har Ulrik på mystisk vis hele tiden været ganske glimrende. Da den taktiske side kom med i efteråret 2000, kom kåringen som Dagens Dværg derfor også et par gange til manden. Ganske fortjent. Han er efterhånden blevet en solid venstre back, der kan et par driblefinter og kan føre bolden frem, men som er endnu bedre til at udnytte sin fysik til at dække sin side godt af. Han har som oftest også en del bolderobringer gennem en kamp.
    Ulrik lå lunt til i svinget da Årets Mål skulle kåres i sæsonen 2000. I en efterårskold kamp kom en hjørnesparksbold svævende hen til Ulrik, der stod langt oppe på banen. Det lod han sig dog ikke mærke med, for han satte panden på, og bolden tog en smuk bue over målmanden og ramte modsatte stolpe og gik ind. Nok det smukkeste hovedstødsmål i Dværgenes historie.
-tew

Ulrik Jagd

Nr. 15
Venstre back

Født 10.7.71
188 cm
80 kg

Tidligere Klubber:
Ingen

Favorithold:
?

Forbilleder:
?

Licensnr. 009