Ole var længe inde omkring holdet før han blev fuldgyldig Dværg og sørgede minsandten for at score i sin debutkamp. Helt en debut var det måske ikke, for allerede over et år før havde han deltaget i indendørsturneringen Dværge Cup 01, hvor han var på hold med det sejrrige hold, De Tykke Dværge. Men fra januar 2004 blev Ole en ægte Dværg og er siden ikke vokset så meget som en centimeter.
    Det ville dog også være synd at sige at Ole led af dværgvækst i forvejen - snarere er han vel nærmest en kæmpe. Og når man umiddelbart ser hans fremtoning kunne man godt lade sig narre til at tro at man havde at gøre med en tung og sikkert lidt klodset spiller. Men tværtimod laver Ole faktisk som regel nogle ganske fikse ting, og hans tyngde bruger han klogt; til at holde på bolden og til at skaffe sig plads, når det er nødvendigt.
    Med et godt blik for at placere sig og for at gøre det rigtige med bolden, kan han bruges mange steder på banen. Men umiddelbart har det nok mest været helt i front, som Dværgenes Jan Koller, han har haft sine største stunder.
-bnk

Ole Eigaard

Nr. 18
Angriber

Født 26.6.67
191 cm
95 kg

Tidligere Klubber:
ME Grafik

Favorithold:
Vejle Boldklub

Forbilleder:
Allan Simonsen, Mario Kempes, Jan Mølby

Licensnr. 017