Thomas Buch-Andersen (orlov)
Højre back
Født 16.4.71
183 cm, 70 kg
Tidligere Klubber: Thurø IF, Skt. Clemens, Strandlyst
Favorithold: Landsholdet
Forbilleder: Allan Nielsen, Onkel Christian

Licensnr. 010

Den Fynske Fighter vandt klubbens Unfair-Play konkurrence for 1999, da han som den eneste så et kort fra dommerside. Til gengæld skulle det så også gøres ordenligt, og så var det selvfølgelig rødt. Nødbremse i kampen mod BK Forza, og det gav også 2 spilledages karantæne.
    Det stille fynske lune og yoga-øvelserne før kampene bliver blæst væk med vinden, når Thomas sætter sig igennem i Dværgenes forsvar. Omend han ikke er født som egentlig forsvarsspiller, er han dog indtil nu temmelig konsekvent blevet brugt dernede, da han er klubmester i at fremvise dødsforagtende tacklinger når modstanderne er ved at slippe løs. De små mangler i f.eks. hovedspillet kompenseres der for med en udmærket teknik, holdets måske bedste kondition, en aldrig svigtende kampvilje og en forbilledlig evne til helt tæt markering, som næsten er et helt fremmedelement hos Dværgene.
    For tiden gør Thomas sig som udlandsprof, da vi har lejet ham ud til et engelsk hold. Han regner dog med at komme tilbage til Dværgene når hans orlov udløber en gang - hvornår det så end bliver.

- bnk