Kaspar er på én gang Dværgenes største spiller og den største tøsedreng. Godt nok er det ikke altid lige åbenlyst, og med den rette opmuntring fra træner og medspillere formår han ofte at skjule at han dybest set er lidt bange for bolden, ikke mindst hvis der skal heades til den.
    Men når det lykkes at stikke nok til ham, formår han faktisk at skjule det så godt at han fremstår som et uvurderligt aktiv for Dværgenes forsvar med sin fysiske råstyrke, sine glidende tacklinger, sin overlegenhed i luften og de ivrige kommandoer som styrer holdet.
    Som et led i forsøget på at skjule sin generte og vennesæle natur på banen, har han som den eneste i klubbens historie endda formået at blive udvist for dårlig opførsel - sågar som anfører.
    Efter et par års eksil i Cambodia i FN's tjeneste, hvor han lærte dem lidt om god regeringsførelse (sådan noget med at det kun var for varmt til at lave noget et par timer om dagen), kom Kaspar tilbage i fuld Dværgetjeneste i år 2005 og måtte tage på sine skuldre at træde ind og tage en position som nøglespiller.
-bnk

Kaspar Bro Larsen

Nr. 17
Midterback

Født 21.10.72
194 cm
96 kg

Tidligere Klubber:
Hørsholm-Usserød Idrætsklub, FC Nice Guys

Favorithold:
Manchester United

Forbillede:
Allan Nielsen

Licensnr. 013