Stig var oprindeligt en af klubbens målmænd, men har desuden udviklet sig til at være en yderst kompetent markspiller. 2003-sæsonen blev hans store gennembrud i marken. Hans kompromisløse forsvarsspil indbragte ham flere kåringer som Dagens Dværg, og da det i tilgift blev til en række stabile præstationer mellem stængerne, blev Stig en overbevisende, om end for ham selv overraskende, Årets Dværg.
    I målet brillerer Stig især med sin evne til sikkert at plukke indlæggene ned. Da han tillige er stærk med fødderne, er han en yderligere spilstation for forsvarerne, og hans udspark har i enkelte kampe gjort ham til den farligste spiller, hvad angår assists.
    I marken er det stor styrke i nærkampene og sikkert opspil der er kendetegnende for Stigs spil. Skal der peges på svagheder, er det at Stig ikke kommunikerer så meget på banen. Kommunikation er stort set det eneste der mangler i at gøre ham til en komplet midterback. I den ellers så rolige ingeniør bor der imidlertid også et flammende temperament, som det ikke altid er muligt at holde i ave. Det er således blevet gule kort for brok, og hvis Stig føler modstanderne går for vidt, giver han igen med samme mønt. I efteråret 2002s skandalekamp mod Dynamo Mørkhøj, var vi således tæt på masseslagsmål, da Stig skubbede til en modstander, der havde sparket til ham. Retfærdigvis skal det dog siges, at Mørkhøjs provokationer var uden ende.
-lek

Stig Nissen Knudsen

Nr. 1
M
ålmand

Født 22.6.69
183 cm
72 kg

Tidligere Klubber:
Hørsholm-Usserød Idrætsklub

Favorithold:
Ingen

Forbillede:
Michael Jordan

Licensnr. 008